Wat

In 2009 was GRAFOC de eerste sector die stagebegeleiding voor werkzoekenden uitvoerde in overeenkomst met VDAB. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Stagebegeleider bij GRAFOC, begeleidt en volgt alle cursisten op voor de VDAB-opleidingen Drukvoorbereiding, Digital Print Operator, Offsetdrukken en Drukafwerking bij VDAB-Turnhout. Dit zowel vóór, tijdens als op het einde van de stage(s). Het kwalitatief opvolgen van deze stages heeft een grote toegevoegde waarde voor cursisten, stagebedrijven, VDAB en de creatieve sectoren, én verhoogt de kans op tewerkstelling.

PrintmediaJobs®

PrintmediaJobs is het portaal voor wie werkt of wil werken binnen de ruime technisch/creatieve printmedia industrie. Plaats als bedrijf je vacatures, stageplaatsen, vakantiejobs, uitzend, freelancejobs op www.printmediajobs.be. Dit is gratis voor PC130-bedrijven en slechts €95 voor andere. Je vacature blijft tot 3 maand onling en krijgt extra aandacht op onze social media (LinkedIn- en Facebook). Vacatures kunnen tevens gemeld worden bij VDAB.

Extra: PrintmediaCoaching: Sinds 2022 zetten we in op coaching, begeleiding en opvolging op de werkplek, tot vijf maanden. Ons doel: duurzame tewerkstelling!

Contact

Henk Van der Beke
Coach/Mentor, Begeleider bedrijfsstages
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)472 783 093

Nieuws

Alle nieuws lezen...

Contact


  • www.printmediastages.be is samen met www.printmediajobs.be een onderdeel van het sectorale loopbaanfonds GRAFOC

     

    GRAFOC |voor mensen in printmedia

    Marsveldplein 2, 1050 Brussel

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.